fbpx

Event Detail

Intuitívny tanec so Zuzanou Burdanovou 9.10.2020

Intuitívny tanec, tiež známy ako Extatic dance

Ak nepoznáte, ale radi sa hýbete a milujete tanec ako taký, určite to treba skúsiť 🙂

Čo je Intuitívny tanec?

Je to tanec, pri ktorom necháme našu myseľ oddychovať, napojíme sa na naše telo a necháme sa viesť svojím vnútorným vedením. Počiatočné vedenie cez slovo a zahriatie a hudobná vlna nás prevedie hudbou rôzneho tempa, atmosféry, pri ktorej môžeme nazrieť do rôznych komnát v našom vnútri, kam si bežne ísť tak často nedovolíme. V tomto období mnohí z nás prechádzajú širokým spektrom emócií a pocitov, ktoré sa môžu v našom tele uložiť v podobe stagnujúcej energie, ak im nedáme plný priestor cez vyjadrenie pohybom.

Pozrite si video o tom, čo je to Intuitívny tanec a čo sa s človekom počas tanca deje. Žiadné omamné látky, žiaden alkohol, len spojenie s hudbou a absolútne uvoľnenia tela a mysle…


Čo Vás na workshope Intuitívny tanec čaká?

Môžete si vyskúšať rôzne aspekty a archetypy nášho ja cez pohyby, ktorými normálne netancujete. V tanečnom priestore, kam nepreniká hodnotenie ani forma môžte len nasledovať prirodzenú inteligenciu nášho tela, ktorá vám pomôže rozpustiť všetko, čo vám už neslúži, zvýšiť svoju vibráciu a načerpať novú silu a životodárnu energiu. Do každého tanca vstupujete so zámerom, ktorý je silou skupiny umocnený.

 

Workshopom vás bude viesť skvelá Zuzana Burdanová a o hudobný sprievod sa postará

DJ Jakub Cerulík – Native Mind.


Vstupné je 15,- eur a platí sa na mieste.

REGISTRÁCIA NUTNÁ na recepcia@lighthouseclub.sk alebo na +421 917 178 999

 

 

Event information
 Bulharská 37, Trnava
 Martina Zaťková
 09035937777
 Recepcia@lighthouseclub.sk

Leave your thought