Aromaterapia pre bábätka a deti – prednáška 10.8. 2017 o 19.00 hod

Písal sa rok 1977 a tím doktorky Candace Pert z oddelenia fyziológie a biofyziky z lekárskej fakulty univerzity vo Washingtone spustil doslova jednu z najväčších revolúcií o predstave fungovania ľudského organizmu z pohľadu oficiálnej medicíny. Prelomila sa nekonečná diskusia o tom, či psychosomatika existuje alebo nie. Či ochorenie môže vzniknúť v hlave alebo nie.

Doktorke Candace Pert a jej tímu  sa na molekulárnej úrovni preukázať existenciu molekuly emócie a položiť tak vedecké základy toho, že myseľ človeka dokáže ovplyvňovať telesné zdravie. Viac o objave a oceneniach si môžete prečítať na webke Nobelových cien.

Bolo vedecky potvrdené, že 95% neurotrasmiterov sú takzvané peptidy a polypetidy, ktoré Dr. Pert nazvala molekulami emócií. Iba 5% neurotransmiterov tvorili sérotonín, dopamín, acetylcholín, testosterón, atď.. ktorým však naša medicína pripisovala tak veľký význam.

Od tohto objavu ubehlo 40 rokov. A aký posun sme urobili my?
V školách sa o tom neučí, ani lekári tieto informácie nepoužívajú v praxi.  Zostali sme stáť na mieste, hoci už aj veda potvrdila, že emóciami cez nervový systém tvoríme vnútorný náboj a teda pôdu pre zdravie alebo naopak, pre vznik ochorenia.

Bruce Lipton išiel ešte ďalej a ako americký mikrobiológ vedecky potvrdil, že náš osud nie je v génoch, ale v okolí. Že sila, ktorá sa pripisuje DNA je prehnaná. Vyvrátil teóriu Darwina a otvoril teóriu Lamarcka. Lipton vysvetľuje, ako na nás vplýva okolie a ako adekvátne naše bunky na tieto vonkajšie podnety reagujú. V roku 2006 vydal vedecký bestseller BIOLÓGIA VIERY (kniha roka). Nielenže som ju prečítala na jeden dych, ale každá moja bunka husacou kožou potvrdzovala intuitívny súhlas s danými faktami. Tak krásny prežitok z knihy som nemala už veľmi dlho. Lipton sa napojil na poznatky Candace Pert a vedeckou cestou prehĺbil ich fungovanie v tele. Ak k tomu pridáme objav bozónu, božskej častice v atómoch prvkov, ktorý bol Nobelovou cenou ocenený v roku 2012 a potvrdil prítomnosť fotónov v našom tele, naše telo je viac energia ako hmota.

Pozývam vás všetkých na prednášku 10. 8. 2017 v čase 19.00 – 20.30, kde vám s radosťou odovzdám svoje poznanie a skúsenosti. Vyskúšame si olejčeky, ,ktoré už budete používať nielen podľa inštrukcií, ale budete ich ako vedomé matky vtierať deťom s inou vierou a silou, ktorá lieči rýchlejšie a hlbšie. Raz im porozprávate aj to, čo ich síce v škole o ich vlastnom tele neučia, ale je to pravda. Prednáška je zdarma, je však nutná registrácia na zatkova@lighthouseclub.sk alebo formou SMS na 0903 593 777.

Príďte, dovoľte si otvoriť sa všetkému a nechať intuíciu viesť vás ku viere alebo k odmietnutiu. Nič viac netreba. Čaká nás pekný večer, 😇

Martina

Leave your thought