KURZ SRÍ LANSKEJ KUCHYNE

Srí Lanka je plná vôní, farieb a dokonalých chutí. Pozývame vás na kulinárske zážitky, ktoré si navždy zapamätáte vo vašich chuťových pohárikoch. Je to hriešne dobré, a k tomu aj veľmi zdravé. Srí Lanka je typická svojimi kari jedlami. Naučíte sa kombinovať chute, koreniny, ktoré by vás nikdy nenapadli . Kurz sa koná v Smoleniciach, a keď bude babie leto môžeme si užívať piknik na záhrade. Čakajú na vás Srí lanské drinky, možnosť navariť si vlastné jedlá, a taktiež budeme mať pre vás pripravené srí lanské delikatesy. Pripravíme vám malú Srí lanku na Slovensku.

40 euro na osobu
Zahŕňa : Uvaríte si tri druhý jedál, a budete mať ďalšie jedlá od nás na ochutnanie Srí Lanskej kuchyne, v prípade záujmu si môžete doobjednať aj masáž priamo na mieste u nášho terapeuta.

Dátum : 16.10.2015
Tešíme sa na vás
Martina Pobjecká a Martina Zatková

Boli ste niekedy na Srí Lanke? Martina Pobjecká ju cíti takto

“Oceán na Srí Lanke je divoký a nespútaný. Ako Srí Lanka sama… Sú dni, keď si tam iba omočíš nohy, a sú dni keď si zaplávaš, Ale to je presne Srí Lanka nesptútaná, nádherná, je to džungla. Milujem ju. A vôbec mi to tam nevadilo. Je to krajina ktorá lieči srdce. Otvorí ti ho a vypne z neho čo má. 

Dajú sa robiť maličké výlety, ako to džungle sa ísť okúpať k vodopádom, či prejsť rieku Mádu a pozrieť si výrobu škorice, plaviť sa pri škreku opíc, .. a užívať si čaro tej rieky. Alebo sa dá ísť do okolitých chrámov.
Čo stojí podľa mńa za to, je Sigiriya veľká sila , Pinnawwala, tá je pre mňa “The best”, Tooth temple je to Budhov zub, Adam‘s peak je dokonálá, Botanická záhrada Candy ma veĺmi očarila , výlet do džungle Jáva bol zážitok, čajovníky, plantáže neskutočná krása.

DIEVČATÁ, bude Vás učiť človek, ktorý sa ajurvéde neučil, ale človek, ktorý ňou žije od narodenia.

POKYNY pre zaregistrovaných účastníkov
Miesto konania: Kultúrno spoločenský dom (pre ním je busta Baniča), Obrancov Mieru 86, Smolenice. Najlepšie ísť z Trnavy do Horných Orešian a tam na Smolenice. Je to hneď na začiatku zľava.
Priniesť zo sebou: zásteru, a nádobky na uvarené jedlo, papier a pero.
Úhrada poplatku za školenie je nutná do 13.10.2016 na účet 2940009151/1100 Tatrabanka. Informácia pre prijímateľa uvedte svoje meno.

Cena školenia na 1 osobu: 40 EUR
Školenie trvá do 15 hodiny do 19 hodiny. Prosíme, aby ste prišli radšej skôr a mohli sme začať načas, kedže sa prihlásili ľudia aj mimo z Trnavy a budú cestovať večer domov.

Zanechajte nám svoje myšlienky