fbpx

Kokosová voda

Kokosová voda
Kokosová voda je významný elektrolytický zväčšovač a posilňovač krvi
Je to revitalizujúci džús plný vitamínu B-komplex, minerálov ako železo, kalcium, magnézium, draslík, zinok, mangán. Je nízko kalorický a je odporúčaná ako nápoj pri znižovaní hmotnosti. Jej bioaktívne enzýmy výrazne pomáhajú podporovať trávenie a metabolizmus. Je vhodný pre tehotné ženy, batoľatá.
Kokosová voda je jedným z najväčších zdrojov elektrolytov, aké poznáme. Má schopnosť hydratovať telo na hlbokej bunkovej úrovni. Odporúčaná pre športovcov, ale aj ako súčasť zdravého životného štýlu. Je to prírodný fyziologický nápoj, s rovnakou úrovňou elektrolytov, akú máme v krvi. Kokosová voda sa prirovnáva ku krvnej plazme. Ľudská krv je z 55% tvorená krvnou plazmou.
Pomáha pri ochoreniach: rakoviny, trombov, migrén, astma, kardiomyopatia, Crohnova chorba, epilepsia, skleróza multiplex, Parkinson, zvýšená činnosť štítnej žľazy, chronický únavový syndróm. lupus, hypertenzia, fybromyalgia.
Zvyšuje cirkuláciu krvi, je prevenciou proti obličkovým kameňom, znižuje krvný tlak, môže sa aplikovať priamo na pokožku, aby ju hydratovala. Vyrovnáva pH, filtruje toxíny, je anti-aging, pomáha pri znižovaní hmotnosti.

TIP: Thajská kokosová voda s Hawaiskou spirulinou

  • 1 fľaša kokosovej vody
  • 1 čajová lyžička spiruliny
Všetko spolu vymixujte a vypite ako nápoj